Er zijn geen producten in het winkelmandje.
 
Begeleiding van ouder en kind naar een gezond en gelukkig bestaan

Visie

Het is belangrijk om bij de keuze van een juiste remedie proberen erachter te komen wat de oorspronkelijke oorzaak is van uw specifieke probleem. Ook is het belangrijk voor mij om erachter te komen hoe uw aard en persoonlijkheid is, wat u heeft meegemaakt in het verleden, wat u doet in het dagelijkse leven, hoe u omgaat in bepaalde situaties, of er angsten zijjn. Daarom zal ik u een heleboel vragen gaan stellen, vooral tijdens de eerste afspraak. Zo”n eerste consult duurt dan ook zeker een half uur, soms wel een uur.

Ik zal u de eerste keer uiteraard ook uitvoerig uitleg geven of de Bach Bloesem Remedies. Verder zal ik u aan het eind van het consult een advies geven over de therapieverloop voor zover deze dan duidelijk is en maak voor u een remedieflesje van 30 cc. Het kan zijn dat u naast de Bach Bloesemtherapie kan kiezen om nog ondersteunende aanvullende behandelingen erbij te doen om u zo snel mogelijk weer goed te laten voelen. Ik kan u hierin een advies geven en u kunt uiteraard zelf bepalen of u dat wilt.

Na het eerste consult spreken we na een week even een telefonische afspraak af om even het contact te houden hoe het met u gaat.

U zal ongeveer 4 weken met het flesje doen en u kunt ruim voor het eind van het flesje een nieuwe afspraak maken om te bespreken hoe het gaat en kunnen vervolgens een aanpassing van de remedies doen die bij uw huidige situatie past. Hoelang u de druppels nodig heeft is vooraf niet te zeggen, ieder individu reageert anders en verwerkt op zijn eigen tempo.

Maar….U moet het gevoel weer krijgen dat u de wereld weer aankunt!