Er zijn geen producten in het winkelmandje.
 
Begeleiding van ouder en kind naar een gezond en gelukkig bestaan

Voor volwassenen

Bloesemremedies vullen energie aan, wanneer het lichaam een verlaagd energie-niveau heeft. De bedoeling is en dit is ook de filosofie van Dr. Bach, om negatieve gemoedsstemmingen met aanvulling van de bloesemremedies om te zetten in positieve gemoedsstemmingen om je leven meer kracht te geven, zonder de ballast van negativiteit.

Wat bereik je door Bach Bloesems te gebruiken?

Door het gebruik van Bach Bloesems kun je jezelf over bepaalde negatieve gemoedsstemmingen heen tillen, waardoor je in staat bent anders te reageren op situaties en met meer zin in het leven door te gaan.

Zijn er voorbeelden van negatieve gemoedsstemmingen?

Ja: ongeduldigheid, afgematheid, uitstellen van dingen, intolerantie, heerszuchtigheid, afhankelijkheid, zorgen, schuldgevoelens, wraakgevoelens en vele andere gemoedsstemmingen, waar we vaak zelf niets aan kunnen doen, maar die voor onszelf en anderen vaak moeilijk zijn om mee om te gaan.

Een voorbeeld:
Iemand, die veel kritiek uitoefent op anderen, kan een verlaagd energie-peil hebben, waardoor degene niet in staat is om aardig te reageren op mensen, die niet aan hun verwachtingspatroon beantwoorden. Het heeft vaak niets met de persoon zelf te maken, maar door een verlaagd energiepeil, zijn zij niet in staat om tolerant te zijn ten opzichte van anderen.

Met bloesemremedies kan het mogelijk zijn de energie aan te vullen om rust in jezelf te krijgen, waardoor je inzicht kunt krijgen en de dingen van alle kanten wilt en kunt bekijken en eerst nadenkt waardoor je in staat bent om een ander in zijn waarde te laten.

Wanneer kan men een verlaagd energie-niveau krijgen?

Door bepaalde gebeurtenissen, zoals overmatige stress, traumatische ervaringen, scheidingen of overlijden van familie of vrienden, nare ervaringen op werk of school, wordt de geestelijke energie als het ware naar beneden gezogen.

Hoe uit zich dat?

Dit kan zich uiten in verschillende negatieve gevoelens, zoals bijvoorbeeld: onzekerheid, angst, depressie, eenzaamheid, overgevoeligheid, ongeduld, wanhoop, dominant gedrag, geweldadigheid, woede- en wraak-neigingen.

Is er een voorbeeld over hoe energie kan verlagen?

Ja, iemand die altijd gehoord heeft: “Dat kan jij toch niet”, krijgt op een gegeven moment het gevoel dat hij of zij niets waard is. Hierdoor wordt onbewust het energiepeil omlaaggebracht.

Wat kun je er aan doen?

Wij dienen eerst bij ons zelf op een rij te zetten wat niet prettig loopt.

Waarom zou je verandering brengen in de situatie?

Om meer plezier in het leven te krijgen, zonder ongewenste, negatieve houdingen ten opzichte van jezelf en je omgeving. Door te beginnen bij jezelf, verandert je omgeving vanzelf.

Kun je dat niet op eigen kracht?

Soms wel, maar dikwijls niet. Door het verlaagd energie niveau mis je vaak de kracht om de energie in balans te brengen.

Hoe kunnen bloesemremedies hierbij helpen?

De bloesemremedies brengen het energiepeil van het lichaam omhoog en door de balans die hierdoor in het lichaam ontstaat worden negatieve gemoedstemmingen omgezet in positieve gemoedstemmingen.