Er zijn geen producten in het winkelmandje.
 
Begeleiding van ouder en kind naar een gezond en gelukkig bestaan

Over Namami

Als mama van 4  kinderen, de belangrijkste opdracht in mijn leven, begon mijn zoektocht naar een bewuster leven bij de geboorte van mijn oudste zoon in 2005. Door bepaalde aspecten die ik tegenkwam in zijn opvoeding waar ik geen pasklare oplossing voor wist door het volgen van de gangbare regels en voorschriften in de huidige maatschappij, kwam ik vast te zitten. Al snel kwam ik in contact met bachbloesemtherapie, waar ik tot op vandaag zeer dankbaar voor ben. Aan levende lijve mocht ik ervaren hoe mooi je een kind kan begeleiden op een natuurlijke manier.

Noah was mijn kennismaking met hooggevoeligheid. HSP kreeg ik te horen.. wat is dat voor een “ziekte”?.. Nadien volgende Dean, Liz en Vince. Alle 4 hooggevoelige kinderen op hun manier. Bij de geboorte van elk van hen, kwam er een nieuw stukje van mezelf in het leven.  Het ging niet altijd zonder slag of stoot, het was zelfs vrij heftig om tot het punt te komen waar ik nu ben. Alle problemen en moeilijkheden die bij mij hoorden, bleken van mezelf te zijn. Het waren allemaal spiegels die rondom mij manifesteerden. Na Liz brak ik uit, mijn gevoelige ziel kon de harde realiteit niet meer aan en vluchtte. Het werd een vlucht uit de realiteit, een zware en donkere periode. Weinigen begrepen wat er gebeurde met mij, ik had het toch zo voor mekaar in mijn uiterlijke wereld, doch innerlijk bloeide ik en hunkerde ik naar vervulling. Hoe kon ik toch verwachten dat anderen mij begrepen, terwijl ik zelf niet meer wist wat te voelen, denken of doen. Ik bevroor als het ware en stopte met leven en begon te overleven.

In heel die zware periode begon ik terug te studeren. Het diploma dat ik op mijn 21ste had behaald van gegradueerde in het bank- en financiewezen, diende mij niet meer. Ik had dit letterlijk en figuurlijk gehad, mijn job had me zoveel kracht en energie gekost en was een reflectie van de harde realiteit die er nu één keer bestaat, maar die ik niet meer aankon. Dus starte ik  een opleiding tot gezondheidsconsulente. Na het eerste jaar voelde ik al dat ik iets wou betekenen voor kinderen. Dit vanuit mijn eigen ervaring met mijn kinderen, vooral Noah dan. Omdat ik voelde hoe zwaar het kon zijn voor ouders, maar ook voor de kinderen die niet in de structuur van de maatschappij passen, een structuur gebaseerd op macht, druk en prestatie. Kinderen die graag buiten de lijntjes kleuren, krijgen dikwijls een stempel en worden afgewezen. Net die afwijzing is zo pijnlijk. Ik mocht dit niet alleen via Noah, maar ook in mijn eigen leven voelen en ervaren. Dus besloot ik me hierin te gaan verdiepen: missie kinderen te helpen om te mogen zijn wie ze zijn. Ik startte een kinderyogdocenten aopleiding en een opleiding tot nieuwetijdskindercoach. De  jaren die volgden werden ingevuld met diverse opleidingen die me inzicht gaven in hooggevoeligheid, en het samenspel tussen ouder en kind, de spiegels die kinderen je voorhouden als mogelijkheid voor jou als ouder om te groeien. Zelf heb ik die kans gegrepen om te groeien, door mezelf en mijn kinderen te observern, wat ik nog dagelijks doe.

Dankbaar ben ik mijn ouders, om mij het leven te geven en hun onvoorwaardelijke liefde te mogen voelen, dankbaar dat zij steeds naast mij hebben gelopen en me hebben opgevangen wanneer het nodig was. Ik werd tijdens mijn leven gevoed met heel warme en zorgende moederliefde en heel wijze en krachtige vaderliefde. Dankbaar ben ik ook voor de mensen die mij de weg hebben gewezen 5 jaar geleden tot op vandaag, Zonder hen leerde ik dat ik niet meer hoefde te vluchten maar er mag zijn. Dankbaar voor alle krachtige Oneness processen, healingen, die me lieten groeien in bewustzijn en me tot op vandaag leiden tot een liefdevoller bestaan. Dankbaar voor 2 prachtige zielenzussen in mijn leven die me steunden en een zonnetje zijn in mijn leven. Dankbaar voor mijn prachtige man die me met zijn onvoorwaardelijke liefde steunt in alles wat ik doe. Dankjewel 4 schatten van kinderen, voor de pracht die zij in de wereld brengen, hun glimlach, hun liefde is puur en betoverend. Van hen leer ik mezelf dagelijks te lezen en beter kennen, dankjewel stukjes van mezelf.

Mijn levensdoel is kinderen en ouders die het moeilijk hebben, te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf. Want iedereen mag zijn wie hij of zij is. Als je dit werkelijk kan voelen voor jezelf, voel je dit ook voor anderen, en dan komt er rust en liefde.. Om lief te hebben ben ik op de wereld gekomen, net zoals jij…namami..