CREATE

In 3 compacte uren op weg naar een grote transformatie.

CREATE is een krachtige ervaring van zelfontdekking en brengt onze innerlijke en uiterlijke waarnemingen & percepties in een coherentie.
We zijn allemaal ongelofelijke scheppers van onze werkelijkheid én omstandigheden. Over het algemeen creëren we echter op een onbewuste manier, met lukrake of ongewenste resultaten. Vaak slagen we er niet in de verlangens van ons hart te verwezenlijken vanwege belemmerende programma’s, conditionering & beperkende overtuigingen.

In deze cursus zullen we ervaren:
• Een dieper besef van hoe onze emoties ons vermogen om te CREËREN beïnvloeden
• Veranderingen in Bewustzijn
• Reinigen van energie en balanceren
• Geschenken en wonderen

Tijdens deze cursus bereide oude heilige oefeningen, krachtige teachings en meditaties onder leiding van een ontwaakte leraar ons voor op een krachtige transmissie van Licht, zodat we Overvloed kunnen CREËREN op alle gebieden van ons leven. Zoals: gezondheid, rijkdom & relaties.

In deze cursus ontvang je een SOMA deeksha van het Grote Compassievolle Licht, wat voor jou betekent dat je zal groeien naar onvoorwaardelijke liefde, onvoorwaardelijke vrede en stilte in je hoofd.

De cursus wordt online live gegeven vanuit India. Onder de bezielde begeleiding van Tejasa; Ontwaakte Indiase Oneness leraar met de zegening van spirituele Avatars Sri Amma Bahagavan.
Het is een ongelooflijke kans!

Heb je een verlangen naar versnelde en moeiteloze groei, en wil je vanuit je eigen levensgeluk bijdragen aan een mooie wereld, dan is dit de dag die je niet wilt missen.

“Happy people create a happy world.”

U kunt al uw familie en vrienden uitnodigen. Er is geen voorkennis vereist. Wat uw geloof of geloofsovertuiging ook is, u bent welkom op deze reis gericht op uw Spirituele Groei.

We nodigen u uit om deze reis te beginnen om uzelf te transformeren en te ontwaken voor het creatieve potentieel in u.

Voor aanvang van de cursus is het mogelijk en geheel vrijblijvend om een voorbereidende yogasessie te volgen waardoor je alle geschenken van de create cursus nog beter zal kunnen opnemen. 

Locatie  Bike Valley Paal Beringen
Kosten/investering: 40 euro 


*Voor meer info en inschrijvingen: vickyvandepoel@yahoo.com of 0488/625203

 

Wij gebruiken cookies in de eerste plaats om jouw gebruikservaring te verbeteren en onze onlinediensten beter te laten functioneren
X