Ouder kind coach

Je kind spiegelt je

Wanneer je kind vastloopt met iets, zit daar altijd een waardevolle boodschap in voor jezelf als ouder. Tijdens de sessie gaan we samen op zoek naar datgene wat je kind je spiegelt, van hieruit kijken we dan wat je als ouder kan ontwikkelen om antwoord te bieden op datgene wat je kind je komt vertellen. Indien gewenst kan je nog opteren voor extra begeleiding in je groeiproces.

Kostprijs:

duurtijd 1,5u – kostprijs 75 euro

bij het boeken van een 2de spiegelgesprek voor de andere ouder 60 euro.

Coachingstraject

Afhankelijk van datgene wat er zichtbaar wordt tijdens het kennismakingsgesprek, afhankelijk van wat het kind en de ouder zelf wil, gaan we zonder verplichting een coachingstraject aan. De intensiteit bepaal je dus zelf. Ook de inhoud wordt afgestemd op datgene wat het kind fijn vindt zodat het steeds fijne en verbindende momenten kunnen zijn waarin zowel ouder als kind kan groeien in alle vrijheid. Het doel is steeds om meer in verbinding te kunnen leven met jezelf en met de ander, zowel als ouder als kind. De coachingstechnieken zijn hoofdzakelijk op het lichaam gericht.

Daarnaast ontvang je vrijblijvend en zonder meerprijs ondersteuning met bachbloesmes voor het kind. Indien ouder ook bachbloesems wenst, dient men hiervoor een kleine meerprijs te betalen.

kostprijs coachingsessies – duur 1 uur – 60 euro

extra flesje bachbloesmens + 10 euro

Wij gebruiken cookies in de eerste plaats om jouw gebruikservaring te verbeteren en onze onlinediensten beter te laten functioneren
X