Betalingen

Voor veilige online betalingen werkt Namami samen met het Belgische bedrijf Ogone. Als specialist op het gebied van online betalen garandeert Ogone jou een uiterst veilige en vlotte afhandeling.
Al je persoonlijke gegevens worden versleuteld via het Secure Socket Layer-protocol van Ogone om een maximale veiligheid te waarborgen. Namami bewaart zelf geen kaart- of aanmeldgegevens. De betaaltransacties gaan via beveiligde lijnen via Ogone onmiddellijk naar je vertrouwde financiële instelling. Tijdens de afrekeningsprocedure kom je dan ook terecht op de betaalpagina’s van Ogone.
De exacte prijs die je dient te betalen, verschijnt in het afrekenproces bij ‘overzicht bestelling’. Dan dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Daarna kies je voor ‘definitief bestelling doorgeven’.
Namami wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kan je kiezen uit volgende betaalmethodes om je online bestelling veilig en gemakkelijk te betalen:

BANCONTACT/MISTER CASH (binnenkort)

Je plaatst je bestelling bij Namami en tijdens het afrekeningproces geef je aan dat je met Bancontact/Mister Cash wil betalen. De website vraagt je om een aantal gegevens die op jouw bankkaart staan in te vullen. Vul je volledige kaartnummer in. Belgische bankkaarten beginnen altijd met 6703 en zijn 17 cijfers lang. Dit nummer dien je te noteren zonder spaties of leestekens.
Vervolgens worden deze versleuteld en doorloop je de veiligheidsprocedure. Je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid.
Je hebt jouw digipass of kaartlezer nodig, die je ook gebruikt voor online thuisbankieren. Volg de instructies op het computerscherm. Op het einde van de veiligheidsprocedure geeft de digipass/kaartlezer jou een cijfer dat geldt als elektronische handtekening. Dit cijfer vul je in op de website om je identiteit en je betaling te bevestigen.

OVERSCHRIJVING/OVERBOEKING

Als je graag per overschrijving betaalt, is dat geen enkel probleem. Na het doorgeven van jouw bestelling ontvang je een e-mail van Namami met vermelding van de betaalgegevens. Controleer je spambox als je de e-mail niet vindt tussen je ontvangen e-mails. Jouw betaling gaat rechtstreeks naar Namami. Vul zeker altijd het betaalkenmerk (= mededeling) onderaan de overschrijvingsopdracht in.
Opgelet, het duurt tot max. 3 werkdagen vooraleer Namami jouw betaling ontvangt. Pas daarna zullen we jouw bestelling klaarmaken en verzenden. Als we de betaling via overschrijving na 12 werkdagen niet ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd. Eventuele kosten voor het overschrijven van een buitenlandse rekening zijn voor de klant.

Overschrijvingen kunnen gedaan worden op de rekening:
IBAN: BE10 7360 0505 7404
BIC: KREDBEBB

MAESTRO/VISA

Je plaatst je bestelling bij Namami en tijdens het afrekeningproces geef je aan dat je met Maestro/VISA wil betalen. De website vraagt je om een aantal gegevens die op jouw bankkaart staan, in te vullen. Vervolgens worden deze versleuteld en doorloop je de veiligheidsprocedure. Je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel (afhankelijk van je bank kan dit een kaartlezer, paswoord of ander middel zijn).

PAYPAL

Speciaal voor Belgische klanten biedt Namami PayPal aan. Met PayPal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je plaatst jouw bestelling bij Namami en tijdens het afrekeningproces geef je aan dat je met PayPal wenst te betalen.

Wij gebruiken cookies in de eerste plaats om jouw gebruikservaring te verbeteren en onze onlinediensten beter te laten functioneren
X