Bewust ouderschap

In verbinding met je kind kan je groeien. Ouder zijn is een boeiende opdracht, die wanneer je je ogen openhoudt veel uitdagingen en vooral veel groeikansen voor je inhoudt. Ieder kind dat je op de wereld zet, brengt jou een stukje dichter bij jezelf. Door hiervoor open te staan en in communicatie met dat kind te gaan, leer je jezelf beter kennen, en kom je weer dichter bij jezelf. We komen allemaal naakt op de wereld, en gaandeweg dragen we meer en meer laagjes om ons heen, soms zelfs zoveel dat we niet meer voelen wie we in werkelijkheid zijn en wat we hier komen doen. Ik heb het geluk gehad om 4 prachtige kinderen op de wereld te zetten, die voor mij die verschillende laagjes ontvouwden. Soms niet zo prettig, maar ik verzeker je, als je de durf hebt om die laagjes weg te nemen en je meer en meer bloot te geven, komt er zoveel vrijheid, rust en liefde in je leven..

Cursus: de kunst van het ouderschap

Voor wie?
*voor iedereen die zich bewust wil voorbereiden om een kind op aarde te ontvangen en te begeleiden in haar/zijn groei.
*voor jongeren, voor  koppels, voor toekomstige ouders, (groot)ouders, opvoedkundigen, voor vroedvrouwen,  middelbare scholieren,…
*voor iedereen die ernaar streeft om een verantwoordelijke, zorgzame en liefdevolle ouder/begeleider te zijn.

Wat?
Deze introspectieve cursus, gebaseerd op de Vedische wijsheid, wordt aangeboden vanuit de Oneness University in India waar men als doel heeft om een wereld herop te bouwen vol harmonie en eenheid. Je kan hierdoor mensen helpen om te LEVEN in plaats van te OVERLEVEN, om goede relaties te hebben en zorg te dragen voor elkaar.

Dag 1: Je leert de voorbereidingen die een koppel dient te treffen om een kindje te ontvangen in hun leven. Een groot deel kennis die gegeven wordt en de bijbehorende contemplatie brengt je tot diepere inzichten. Er wordt een taak meegegeven die je in de tussentijd voor jezelf kan gebruiken om tot inzicht/dieper bewustzijn te komen.
Dag 2: Je leert de essentiële fasen in de ontwikkeling van een baby en hoe je een kind begeleidt in zijn/haar groei.
Doorheen de cursus leer je hoe je de bestaande relaties met je eigen (klein)kind(eren) kan helen.

Willen we niet allemaal het beste voor ons kind? Wat is dat dan?
Een nieuwe ziel ontvangen op aarde heeft ongeveer één jaar degelijke voorbereiding van het ouderpaar nodig.
De meeste patronen en overtuigingen ontstaan in de  cruciale fasen die het leven van ieder individu bepalen: startend bij de intentie van een kindje te willen tot kort na de geboorte. Reden genoeg om hier héél zorgvuldig mee om te leren gaan. Stap voor stap De KUNST aanleren van bewust ouders te willen worden is de focus van deze 2-daagse cursus.

Praktisch
Begeleiding: Annemie Van De Water , trainster O & O Academy België
wanneer:12 en 26 november2017  telkens van 10 tot 18u
waar: Vesta, Lange Dijkstraat 36, 3290 Schaffen
Deelname is 115 euro p.p.  Schrijf je als koppel in betaal je 195 per koppel
Studenten( met studentenkaart) betalen 50 euro , per koppel 80 euro.

inschrijving cursus de kunst van het ouderschap: www.vesta.be of vicky@namami.be

Voor wie meer wil groeien in bewustzijn en nog meer vrijheid, vreugde en liefde wil ervaren in zijn of haar leven, verwijs ik graag door: www.oo.academy . O & O Academy organiseert diverse cursussen niet alleen in India, maar op verschillende plaatsen in de wereld.

Wij gebruiken cookies in de eerste plaats om jouw gebruikservaring te verbeteren en onze onlinediensten beter te laten functioneren
X