Hooggevoeligheid

Leer de hooggevoeligheid van je kind en van jezelf om te zetten van een last in een kracht.

Helaas lopen we als hooggevoelige vaak vast in de huidige maatschappij, een maatschappij van macht, druk en prestatiedrang. We worden geacht om perfect te zijn en leven constant vanuit ons verstand. Al snel lopen we hierdoor vast en zijn we aan het overleven in plaats van nog werkelijk te leven.

Leer de hooggevoeligheid van je kind en van jezelf te accepteren. Durf de weg naar binnen te maken. Stap uit die vervelende emoties en kom terug bij wie je zelf bent. Durf te leven vanuit jouw eigen gevoel, pas dan zal ook je kind met zijn/haar gevoeligheid kunnen omgaan.

Hoe?

Privéconsult à 40 euro/u

Waar: sparrenweg 28 Engsbergen Tessenderlo

Bij ondersteuning bachbloesems + 20 euro/flesje (ik raad steeds aan dat zowel ouder als kind bloesems innemen om sneller een doorbraak te kennen)

 

Workshop in groep

Het is fijn om samen met mensen die hetzelfde voelen op weg te gaan en te groeien. Het geeft je nog meer kracht, je voelt je niet meer “abnormaal” of alleen. Er zijn meer en meer hooggevoeligen, kom hiermee verbinding maken. Tijdens de workshops leg ik uit wat hooggevoeligheid juist is, waar de oorsprong hiervan is, hoe dit proces in je lichaam werkt en hoe je daarin vast komt te zitten en vooral wat de bedoeling is als je hooggevoelig in het leven staat! Ook wijs ik graag de weg wat een hooggevoelige opvoeding met zich in houdt, hoe kan jij dat vorm geven in julle leven zodat strijd verandert in een vreugdevol gezin.

Waar: Vesta, Lange Dijkstraat Lange Dijkstraat 36 Schaffen

Wanneer en hoe inschrijven: www.vesta.be

Wij gebruiken cookies in de eerste plaats om jouw gebruikservaring te verbeteren en onze onlinediensten beter te laten functioneren
X