Relaxatiesessies

Tijdens de relaxatiesessies leer je om uit je hoofd, uit je stresssituatie weer in je lichaam te komen. Je leert tools om jezelf tot rust te brengen. Dit kan gaan over ademhalingsoefeningen, meditaties of oefeningen met je lichaam. We stemmen hiervoor samen af op je vraag en dat wat je zelf fijn vindt. De sessies zijn mogelijk voor kinderen en volwassenen.

Kostprijs:

Relaxatiesessie kind: duurtijd 60 min – 50 euro

Relaxatiesessie volwassene: duurtijd 60 minuten – 50 euro

 


De spiegel van je partner

elke relatie heeft tot doel om te leren. Je partner nodigt je uit om een deel van jezelf te gaan zien, aanvaarden en liefhebben. Wanneer je moeite ervaart in je relatie, geeft dit aan dat je dit deel niet kan of niet wil zien, je kan het niet liefhebben noch accepteren of appreciëren. Openheid brengen hierin brengt vaak veel helderheid waardoor de liefde weer vrijuit kan gaan stromen.

Kostprijs:

Eerste gesprek – duurtijd 1,5u – 2u – kostprijs 60 euro

Volgende coachingsessies – duurtijd 1u – kostprijs 40 euro


Verbinden met je familie systeem

Aan de hand van familieopstellingen maken we connectie met je familiesysteem vanuit je voelwereld. Via deze weg zullen we ook trachten onszelf weer te verbinden met die relaties uit je systeem van oorsprong waarmee je uit verbinding bent gegaan.

Kostprijs:

Kennismakend gesprek – duurtijd 1u – 40 euro

De opstellingssessie duurt 1,5u – 2u – kostprijs 60 euro

 

Wij gebruiken cookies in de eerste plaats om jouw gebruikservaring te verbeteren en onze onlinediensten beter te laten functioneren
X